26 Haziran 2012

Trevor Gordon Hall - Kalimbatar


Gitar + mızıka yapabilmeyi yeni öğrenmişken, gitar + kalimba yapan bi adama denk geldim. CandyRat Records'un tüm müzisyenleri gibi, abimiz de aşmış olayı. Dinleyin seveceksiniz..

10 yorum:

  1. anaaaa çok güzel hattaaa çozeeel

    YanıtlaSil
  2. seni yeni keşfettiğim için üzüldüm, bulduğum için sevindim :) bu paylaşımın ufak bir araştırmayla bir sürü yeni müzik aleti keşfetmeme sebep oldu. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. @Seyhan KayaSeyhan Hoşgeldin. Güzel mesajın nedeniyle çok mutlu oldum. CandyRat Records'un akustik gitar çalan müzisyenleri çok özeldir. Bunun yanısıra etnik müzik aletlerini de ayrıca hoş buluyorum. :) Ortak paydalarım olan insanlarla bir şekilde buluşabilmek güzel..

    YanıtlaSil
  4. @Elis'in Umursanmaz DefteriEbay dan alıcam bi kalimba kuzenn :)

    YanıtlaSil
  5. :) hoş buldum. etnik müzik aletleri harika gerçekten. kendime bir alınacaklar listesi yaptım bile, hepsini bulabilirmiyim ya da bütçe yetermi bilemiyorum ama; didgerido, kalimba, ocarina, zen tambur, hang ve cas cas alınacaklar arasında. bu arada ortak paydalarımız arasında doğal taşlar da var :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. @Seyhan KayaListen çok güzel Seyhan ama didgerido biraz abartılı sanki.. :) İşin esprili kısmı salonda bi aksesuar olarak bile durabilir. :)

    Benim bir gitarım, mızıkam, yan flutum ve orgum var ama daha etnik kökenli bir müzik aletim yok. Türkiye'de bulmak pek mümkün değil ama ebay.com da çoğu var.

    Aslında ne zamandır bir iskoç gaydası (bagpipe) almak istiyorum ama ona ayıracak bi para bulamadım şimdilik. :)

    Doğal taşlara ilgin varsa buna çok memnun olurum. Bu ortak noktaya sahip olduğum arkadaşım hiç yoktu.. :)

    YanıtlaSil
  7. :D haklısın orjinal didgerido biraz abartı ama ben küçük boylularıyla ilgileniyorum. Sanrım 35-40 cm civarında olanları da var.

    Benim bir tek Ney'im var şimdilik. Umarım senin gibi geniş bir müzik aleti ailesine sahip olurum. Gayda iyi fikirmiş gerçekten :)

    Doğal olan herşeye ilgim var :) taşlar konusunda senin kadar bilgili değilim malesef ama hevesliyim diyelim :) belki arada bir taşlarla ilgili paylaşımda bulunursun ben ve benim gibi hevesliler bir şeyler öğrenmiş olur :)

    YanıtlaSil
  8. Bence ilginç bir tarz ama konusuna hakim..:))Bu çalışmasında tek kişilik orkestra sanki şov ağırlıklı..:))

    YanıtlaSil
  9. @crazywomanrosemaryCandyRat müzisyenleri bu işe çok hakim. Fakat piyasada benzeri tek kişilik orkestra şovu da oldukça fazla var.. :)

    YanıtlaSil
  10. @Seyhan KayaDoğal taşlar ile ilgili paylaşım her zaman yapmak istedim ama dediğim gibi o konunun okuyucusu az. :) Ama yakında paylaşımda bulunucam.

    YanıtlaSil