3 Ocak 2013

Bloglifetr Dergisi Ocak 2013 Sayısı ve Ben

Bloglifetr ocak 2013 sayısı yazarlarından oldum. 8 ve 9uncu sayfalarda sosyal medya ile ilgili "Glok Glok! Blog" başlıklı yazıyı ve 31-32 ve 33üncü sayfalarda büyüklere bir masal sloganıyla yazdığım "Hükmedenlerin Senfonisi" masalını bulabilirsiniz.



Dergiyi göremeyenler için link : Bloglifetr Ocak 2013 Sayısı
Dergiyi PDF olarak görüntülemek için : Bloglifetr Ocak 2013 Sayısı (PDF Format)

15 yorum:

  1. Eğer 2004 te salak gibi 2 yayın evini reddetmeseydin şimdi hikaye/masal/deneme/şiirlerden oluşan bi kitabın vardı. Birçok baskı da yapacaktı eminim. Hıyarsın olum. 8 senelik yazar/şair olacaktın ama şimdi internet dergilerinde takılmak durumundasın.

    YanıtlaSil
  2. Böyle giderse, sen daha yazarsın bu masallardan bolca. Sende bu hayal gücü ve yanında destekçin, eşin duygu olduktan sonra. :) Nerede kendisi niye uğramıyo buralara. ??

    YanıtlaSil
  3. Yazmaya devam. Bu sinerji bir lutuf eski dostum. :)

    YanıtlaSil
  4. Kara Marsık3/1/13

    Hükmedenlerin Senfonisi. İsim orjinal...

    YanıtlaSil
  5. Bildiğimiz yazıların bunlar.

    Blog dergisi, orjinal yazı istiyo.
    Bloglifetr dergisi, eskilerle mi yetiniyo?

    YanıtlaSil
  6. @Tuna ASLANTURKOlum belamısın? Facebook ta aynı geyik, burada aynı geyik. :) Çok ağır eleştirme da. :)

    YanıtlaSil
  7. @Sim BüyücüsüCıvımayın diye gelmiyo. :) Uğrayıp napıcak. Yanımda ekrana beraber bakıyoz işte. :) daha ne.. :))

    YanıtlaSil
  8. @Burçak GürsoyYakında yeni bi masal patlatıcam :)

    YanıtlaSil
  9. MYAN4/1/13

    Satırlarındaki değeri farkedenler varsa etrafında, yazmak çare olur çoğunlukla.

    Bir masal daha yaz. En değerlisinden...

    YanıtlaSil
  10. yazıyla alakasız olacak ama ben ilk yorumu çok kıskandım :( hıh. blogu olan arkadasm yok benim hic, hepsinin işleri güçleri facebook twitter :( kimse gelip de bana hıyar deyip de beni övmüyor, gece gece hüzünlendim bak.

    YanıtlaSil
  11. @MYANYakında gelecek bir tane daha..

    YanıtlaSil
  12. @SmektepliSmektepli hoşgeldiniz.. 2002 de blogculuğa başladıktan sonra edindim ben arkadaşlarımı. Hiçbiri özel hayatımda bilfiil tanıdığım kimseler değildi. Tuna, Burçak, Caner, Alper, Selen, Simge ve sayamayacağım kadar çok kişi. O zaman ortam daha samimiydi. az sayıdaydık çünkü.. Şimdi binlerce blog var.. Ne takip etmek için zaman ne de istek kaldı aslında.. Bişz eski blogcularız. Yukarıda yorumlarını okuduğun tüm arkadaşların eski blogları bir birkapandı. Ben de yazmaya çalışıyorum işte. Yazamazsam yokolacağım korkusuyla. Ve artık blogu olan bir arkadaşınız var.. :)

    YanıtlaSil
  13. @A.ÖzeR ben blog yazmaya 2007'de basladım o zaman gülnihal diye bir arkadas edinmistim. Ama o zamanlar blogun bilincinde degildim. kopyala/yapıstır yaptım hep. simdi blogger ve tumblr kullanıyorum sadece ve gülnihal hala benimle :) çok teşekkür ederim ve hoşbulduk :D

    YanıtlaSil