16 Ocak 2014

Gemoloji Etkinliği 2

            
            30 Kasım 2012 tarihinde JMO olarak Aydın'da bir ilki gerçekleştirmiş ve sergisiyle birlikte bir gemoloji forumu düzenlemiştik. [LİNK]  2013 sonbaharında ikincisini planladığım bu forum, hükümetin TMMOB'ne ilişkin bazı kanun maddelerinde değişikliğe gitmesi ile odaların etkisizleşmesi ve maddi gücünün zayıflamasından dolayı olanaksız hale geldi. 2.si için elimizde maddi imkan kalmayınca, konu hüzünlü bir şekilde kapanmıştı. Fakat Didim/Aydın Temsilci Yardımcımız Hasan Kuru birçok zümre ve topluluğun kadın kollarının isteğiyle konuyu tekrar gündemine aldı ve kadınların isteği doğrultusunda konumuz belirlendi. Küçük çaplı da olsa 22 Ocak 2014 tarihli etkinliğimiz değerli / yarı değerli taşları nasıl kesip biçicez, nasıl takı haline getiricez üzerine bir söyleşi olacak. Sloganımız "Her Eve Bir Ev İşletmesi" Yoğun ilgi gösteren kadınlar için özel olarak hazırladık. Tabiki Adnan Menderes Üniversitesi'nden takı tasarım hocamız Hakkı Babalık ' ın varlığıyla.. :)

10 yorum:

  1. Kesin biçin bakalım bir iki ufak taş bize de düşer belkim ;)

    YanıtlaSil
  2. @CEREN DERENBöyle istek varsa, ulaştırırız.. Sıkıntı olmaz. :)

    YanıtlaSil
  3. Olumm kadın kollarıyla uğraşılırmı lann.. Yolarlar... :DD

    YanıtlaSil
  4. @MYANHaha :) Yüksek ihtimal :)

    YanıtlaSil
  5. Heyyooo! CEREN = CWRM yabancı değilim bilesin :)

    YanıtlaSil
  6. @CEREN DERENSarı lalelerden anlamalıydım :D Hoşgeldin :D

    YanıtlaSil
  7. Nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar ? :)

    YanıtlaSil
  8. @CEREN DERENFena değil.. Aydın şu an büyükşehir olma aşamasında ve ilk büyükşehir belediye başkanını seçecek. Bizim piyasada da dolayısı ile yoğunluk mevcut.. :) Gemolojiden yana ise istediğimizi pek gerçekleştiremiyoruz. Hem hocası az, hem de bilgili-ilgi az..

    Halen yazmıyorsun? Yoksa bizlerden gizli yeni bir blogun mu var? :))

    YanıtlaSil
  9. Aydın ı severim yakışır Büyükşehir olsun Belediye Başkanlığına soyunsana sen başarırsın düşüncesindeyim.Mesleğin Belediye Meclis üyeliğinde bile başka bir çalışmalara yararlı olabilir.
    Yok blog yazmıyorum yazarsam haberin olur..İyi olmana sevindim.Kolaylıklar seninle olsun :)

    YanıtlaSil
  10. @CEREN DERENValla 1 sene JMO Temsilci Yardımcılığı yaptım. Nasıl istifa edip kaçtığımı anlatamam. Kişinin projelerini gerçekleştirebilmesi için belli mevkiler gerekiyor ama, o mevkiler aynı zamanda sana istemediğin/ asla istemeyeceğin imzalara da mecbur bırakıyor ya.. İşte o nedenle siyaset kavramı içinde barınacak yer bulamam.

    YanıtlaSil